TOYOTA LAND CRUISER в комплектації GR Sport з вигодою 7%

Акції в автосалоні
Діє до 31 березня 2024 р.
Дата публікації: 1 березня 2024 р.
fb_1600_900

З 01 по 31 березня 2024 року в автосалоні офіційного дилера Тойота Центр Кропивницький «Мотор-Олві» діє спеціальна цінова пропозиція на Toyota Land Cruiser  в комплектації GR Sport знижка 7%!

Toyota Land Cruiser ― це нова генерація флагманського позашляховика, що зазнав повного оновлення з часів випуску 200-ї серії у 2007 році й посідатиме місце нового флагмана у лінійці позашляховиків Toyota. Land Cruiser – це не просто автомобіль. Це символ лідерства та технологічної переваги Toyota на світовому та українському ринках.

Land Cruiser GR SPORT — це найвище втілення позашляхових характеристик у лінійці комплектацій моделі. На створення нової комплектації конструкторів надихали виняткова історія успіху Land Cruiser у ралі «Дакар» та досягнення команди Toyota GAZOO Racing у міжнародному автоспорті. Land Cruiser GR SPORT має впізнавані елементи екстер’єру та салону:

  • спеціальні версії бамперів
  • чорні віконні молдинги
  • зовнішні дзеркала
  • ручки дверцят
  • пороги та молдинги колісних арок
  • глянцева чорна радіаторна решітка.

На особливий статус моделі вказують логотипи GR SPORT та стильне брендування Toyota — матовий білий напис на решітці спереду та емблема Toyota на чорному тлі на задніх дверцятах. А на бамперах встановлені сріблясті металізовані захисні накладки. GR SPORT оснащений 18-дюймовими матовими сірими колісними дисками.

Замовити Toyota Land Cruiser з вигодою!
Як із вами зручніше зв'язатися?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля